Fotogallerij
32 Afbeeldingen

Appartement - LIER

In optie - Pannenhuisstraat 327, 2500 LIER, Bekijk op kaart

In optie 199.000

Omschrijving

Zes gerenoveerde luxe appartementen met ruime terrassen en/of tuin en garagebox
Omschrijving: Deze zes luxueus vernieuwde appartementen (tussen de 60 en 122m²) genieten van zeer veel lichtinval en een goede indeling. Er zijn vijf appartementen met twee slaapkamers en één appartement met één slaapkamer. Ze beschikken allen over ruime en aangename terrassen en/of tuin. In elk van de appartementen werden zeer kwalitatieve materialen gebruikt en werden ze afgewerkt met een uiterst hoogwaardige afwerkingsgraad.
Elk appartement is optioneel voorzien van een garagebox, dewelke niet mee inbegrepen is in de prijs.
Ligging: Gunstig gelegen nabij het centrum van Lier, vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en met een goede verbinding naar omliggende gemeenten.
Er zijn twee openhuisdagen gepland, dewelke plaatsvinden op vrijdag 28 juni tussen 17u00 - 20u00 én zaterdag 29 juni tussen 12u00 en 16u00.Schrijf jezelf in via onderstaande link: https://omniavastgoedmanagement.be/projecten/lierOf contacteer onze dossierbeheerder voor je tijdig in te schrijven! Jef Maes - 0472/55.47.66 - jef@omniavastgoed.be   

Hoofdkenmerken

Bouwjaar 0
EPC Waarde 296 kWh/m2
Elektriciteitskeuring aanwezig Ja, conform AREI

Objectgegevens

Terrein oppervlakte 752 m2
Bewoonbare oppervlakte 61 m2
Woonkamer 32 m2
Terras 30 m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Ik wens

Jouw aankoopbegeleider

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door