Fotogallerij
50 Afbeeldingen

Villa - KEERBERGEN

Te koop - Mechelsebaan 110, 3140 KEERBERGEN, Bekijk op kaart

In optie 695.000

Omschrijving

Prachtige villa met mogelijke praktijkruimte op perceel van 2.090m² in residentiële omgeving
Deze eigentijdse villa werd grotendeels gerenoveerd en vernieuwd in 2006. De woning kan onderverdeeld worden in twee grote delen, bestaande uit het woongedeelte en de praktijkruimte, waar een kunstgalerie werd voorzien. Beide vloeien momenteel samen in één harmonie. De woning is gelegen nabij het centrum van Keerbergen met een goede verbinding richting Mechelen, Leuven en Brussel.
De metalen trap in de inkomhal brengt u doorheen de verschillende ruimtes in de woning.Het leef gedeelte begint op de eerste verdieping, hieronder bevindt zich de kelder/opslagplaats en de garage.

Vanuit de inkomhal bevindt zich aan de linkerkant de ruime woonkamer op tegelvloer met niveauverschil en houtkachel. De raamdeuren bieden toegang tot de tuin. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, waar de nodige aansluitingen aanwezig zijn, doch nog niet volledig geïnstalleerd is, deze kan dus volledig naar eigen wens ingericht worden.Het rechtergedeelte van de woning definieert momenteel de kunstgalerie, een prachtige open ruimte waarin een bijzonder loftgevoel heerst. Dit gedeelte kan geïntegreerd worden met het woongedeelte.
Op de bovenste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van 18m² met elk hun eigen dressing en terras.Verder bevindt zich een open ruimte momenteel gebruikt als ontvangstruimte en ontspanningsruimte met een aparte bureau.De betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel en toilet.Achteraan bevindt zich de derde slaapkamer met eigen douche en bureauruimte van circa 25m².
Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het terras of in de mooie tuin, waarin verschillende dimensies verwerkt zijn.
De wagen(s) kunnen geparkeerd worden op de oprit of garage.
Wp,Gdv,Gvkr,Gvv  

Hoofdkenmerken

Bouwjaar 1953
EPC Waarde 298 kWh/m2
Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen 2178
Elektriciteitskeuring aanwezig Ja, niet conform AREI

Objectgegevens

Terrein oppervlakte 2.090 m2
Bewoonbare oppervlakte 535 m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 1

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Ik wens

Jouw aankoopbegeleider

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door